Hozzávalók:
60 dkg Mester házi kenyérliszt
12,5 dkg Barna rizsliszt
15 g kukoricapehely
20 g gluténmentes sörélesztőpehely
1 cs porélesztő
2 dkg só
7 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet , jól eldolgozzuk. Majd hozzáadjuk az olajat, és alaposan összedolgozzuk.
Sütőpapíros tepsibe 6 db zsemlét formázunk, olajjal vékonyan lekenjük, tetejét bevagdossuk, megszórjuk szezámmaggal.
50 fokon 45 percet kelesztjük, majd 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.
Mester család termékek itt:
http://webaruhaz.mestercsalad.hu/
![192162535-772516766788197-5057524835942623922-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/05/192162535-772516766788197-5057524835942623922-n.jpg)
![191773130-1278846942572561-8959589820061197877-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/05/191773130-1278846942572561-8959589820061197877-n.jpg)
![191665361-200783745200876-1436834089915280676-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/05/191665361-200783745200876-1436834089915280676-n.jpg)
![191563261-1428244090878319-4735896265874663314-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/05/191563261-1428244090878319-4735896265874663314-n.jpg)
![190585838-567312974656804-3956678123313650464-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/05/190585838-567312974656804-3956678123313650464-n.jpg)