Hozzávalók:
30 dkg Mester család házi kenyérliszt
2,5 dkg szezámmag
2,5 dkg lenmag
0,5 cs porélesztő
1,5 kk só
9 g gluténmentes sörélesztőpehely
3,5 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a forgatáshoz
+ magok a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk, majd hozzágyúrjuk az olajat.
Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk és 4 részre osztjuk.
Tenyerünk segítségével lelapítgatjuk, majd feltekerjük.
Mind a 4 résszel megcsinaljuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük. Olajjal vékonyan lekenjük, majd megszórjuk magokkal.
50 fokos sütőben kb. 45 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Mester család termékek itt:
http://webaruhaz.mestercsalad.hu/
![204914402-185527950070288-5742350063447731962-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/06/204914402-185527950070288-5742350063447731962-n.jpg)
![203606142-183242000476140-4910368557893532209-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/06/203606142-183242000476140-4910368557893532209-n.jpg)
![203545515-984233012116902-6596578129162313649-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/06/203545515-984233012116902-6596578129162313649-n.jpg)
![202135938-1900681406749698-927060966891308555-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/06/202135938-1900681406749698-927060966891308555-n.jpg)
![201442470-362916418501866-6103332924374155765-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/06/201442470-362916418501866-6103332924374155765-n.jpg)