Hozzávalók:
25 dkg barna kis csiperkegomba (Chefgomba)
50 dkg rizs 22,5 dkg bébispenót (nekem apróra vágott fagyasztott volt)
zöldfűszerek (petrezselyem, kapor, bazsalikom)
só
3 ek olaj
1 nagy tv paprika
kb 1,4 dl víz
+ gluténmentes sörélesztő a tetejére
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, apróra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, majd felvagdossuk.
A paprikát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát , összekeverjük, pirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst. Jól elkeverjük.
Sózzuk, fűszerezzük, majd felöntjük a vízzel.
Amikor félpuhára főtt, akkor hozzáadjuk a bébi spenótot, majd készre főzzük.
Tálaláskor megszórjuk gluténmentes sörélesztőpehellyel.
Chefgomba:
https://chefgomba.hu/
![221725235-405398540895889-1247127467935068576-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/221725235-405398540895889-1247127467935068576-n.jpg)
![220485004-1179802265853782-5322494437655877265-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/220485004-1179802265853782-5322494437655877265-n.jpg)
![220190516-4324188444305923-2440262354330740987-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/220190516-4324188444305923-2440262354330740987-n.jpg)
![219951014-209811027738206-2081100917241670553-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/219951014-209811027738206-2081100917241670553-n.jpg)
![218165670-333656615132721-6555900614275022394-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/218165670-333656615132721-6555900614275022394-n.jpg)