Hozzávalók:
1 db kaliforniai paprika
1 db burgonya
30 dkg laska gomba (Chefgomba)
olaj
só
zöldfűszerek (bazsalikom , petrezselyem)
2 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, majd sütőben megsütjük.
A gombát megmossuk, szárát levágjuk, a burgonyát megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk.
A gombát és a burgonyát egy lábasba tesszük, olajon kissé megpirítjuk, majd felöntjük vízzel és puhára főzzük.
Majd ha megfőtt, akkor fűszerezzük, sózzuk, hozzáadjuk a paprikát és botmixerrel pépesítjük, majd felöntjük a tejszínnel, alaposan elkeverjük, majd tálalható.
Chefgomba:
https://chefgomba.hu/
![221293244-618995775729966-8979123606897506591-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/221293244-618995775729966-8979123606897506591-n.jpg)
![221088654-116636853925173-5645283180067155101-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/221088654-116636853925173-5645283180067155101-n.jpg)
![220424788-539208723799471-2410112363809381526-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/220424788-539208723799471-2410112363809381526-n.jpg)
![218338431-321726932984503-115819478459772541-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/218338431-321726932984503-115819478459772541-n.jpg)
![217977402-1401655420207863-7989166684817291757-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/07/217977402-1401655420207863-7989166684817291757-n.jpg)