Hozzávalók:
4 db Portobello gomba (chefgomba)
30 dkg fött köles
1 db kaliforniai paprika
só
ízlés szerint zöldfűszerek
kb. 0,5 dl növényi tejszín
kb. 15 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A gombákat megpucoljuk, megmossuk, majd a tönk részét kiszedjük.
A tönk részét és a kaliforniai paprikát (amit megmostunk előtte) apróra vágjuk.
Majd a főtt kölest kikeverjük a tejszínnel, gombával, paprikával, sóval és zöldfűszerekkel.
Megtöltjük a gombafejeket vele, majd megszórjuk a reszelt növényi sajttal.
Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Chefgomba itt:
https://chefgomba.hu/
![227217820-528734658393152-9191356404543210318-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/08/227217820-528734658393152-9191356404543210318-n.jpg)
![226965361-231744162140657-7309246627356647269-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/08/226965361-231744162140657-7309246627356647269-n.jpg)
![226552893-373435711058477-5031906055596515832-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/08/226552893-373435711058477-5031906055596515832-n.jpg)
![226178189-151911287049675-2939317387402303390-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/08/226178189-151911287049675-2939317387402303390-n.jpg)
![225993501-566962251097328-8015572205917661458-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/08/225993501-566962251097328-8015572205917661458-n.jpg)
![219942391-4005558569542842-308653188898833680-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/08/219942391-4005558569542842-308653188898833680-n.jpg)