Hozzávalók:
1 cs Éden Prémium gombás ízesítésű köles tészta
1 konzerv zöldborsó
30 dkg csicseriborsó
3 ek majonéz
3 ek gluténmentes sörélesztőpehely
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A csicseriborsót a levével együtt pépesítjük, majd kikeverjük a majonézzel és a sörélesztőpehellyel.
Majd a tésztára öntjük a szószt és a borsót, alaposan összekeverjük, majd kb. 5 percig főzzük.
Éden Prémium tészta itt:
https://edenpremium.hu/termek/koelesteszta-penne-erdei-gomba-200g/
![245448374-1663914970482294-9175277238145457780-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/10/245448374-1663914970482294-9175277238145457780-n.jpg)
![245499233-409576217429123-6781584253175115377-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/10/245499233-409576217429123-6781584253175115377-n.jpg)
![245500168-466994321221340-1479062434024636420-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/10/245500168-466994321221340-1479062434024636420-n.jpg)
![245517905-383901693379493-5100839450136797353-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/10/245517905-383901693379493-5100839450136797353-n.jpg)
![245594647-422220589342151-7368313818285627576-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/10/245594647-422220589342151-7368313818285627576-n.jpg)