Hozzávalók:

„Sajtos” puffancs:

10 dkg reszelt növényi sajt

4 dkg gluténmentes sörélesztőpehely

15 dkg Bake Free lángos-fánk lisztkeverék

2 dl víz

1-2 kk só

Rizottó:

3 ek olaj

35 dkg rizs

50 dkg vegyes zöldségkeverék

2 dl növényi tejszín

5 dl víz

5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely

ízlés szerint só

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A puffancs alapanyagait alaposan összegyúrjuk, majd gombócokat formázunk belőle és forró olajban kisütjük.

A rizst az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a vegyes zöldséget, elkeverjük, sózzuk, majd felöntjük a tejszínnel és a vízzel. Ha megfőtt , akkor hozzáadjuk a sörélesztőpelyhet és elkeverjük.

Majd tálaljuk.

Bake Free lángos – fánk lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/