Hozzávalók:
25 dkg Mamavita hántolt földimandula nyújtható lisztkeverék
4 dkg édesítő (1:4)
1 dl kókuszjoghurt
0,75 dl víz
Töltelék:
50 dkg magozott meggy (fagyasztott vagy konzerv)
ízlés szerint édesítő
1-2 kk fahéj
2 ek útifűmaghéj
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan összedolgozzuk.
10 percet pihentetjük.
Majd két részre osztjuk.
Kinyújtjuk kör alakba (a 18cm-es forma méretére kb)
Egy 18 cm.es torta formát vékonyan kiolajozunk, majd a tészta egyik kinyújtott lapját beletesszük.
Majd jöhet a töltelék, amit egész egyszerűen összekevertünk.
Majd a tészta másik része, amit kinyújtottunk.
Tetejét olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Mamavita hántolt földimandula nyújtható lisztkeverék itt:
![271828270-259419949615782-6388073837930259696-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271828270-259419949615782-6388073837930259696-n.jpg)
![271811090-3068150976785404-5787870574880346359-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271811090-3068150976785404-5787870574880346359-n.jpg)
![271794082-631310551473268-197332119962471231-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271794082-631310551473268-197332119962471231-n.jpg)
![271777117-305385374876632-7301248400021282782-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271777117-305385374876632-7301248400021282782-n.jpg)