Hozzávalók:
25 dkg Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék
12,5 dkg növényi mascarpone
5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
10 dkg margarin
kb. 0,35 dl víz
+ vegán-cukormentes majonéz a kenéshez
+ 10-15 dkg vegán sajt – reszelve
+ szezámmag a szóráshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk.
10 percet pihentetjük.
Majd lisztes lapon kinyújtjuk téglalap alakra.
Megkenjük a majonézzel, megszórjuk a sajttal, és félbe hajtjuk.
Csíkokra vágjuk, majd megtekerjük.
Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk szezámmaggal, majd 180 fokon kb 25 perc alatt megsütjük.
Mamavita hántolt mandula nyújtható sós lisztkeverék itt: