Hozzávalók:
15 dkg Bake Free lángos-fánk lisztkeverék
20 dkg Bake Free nokedli lisztkeverék
3 ek édesítő (1:4)
kb. 2,4 dl víz
Töltelék:
25 dkg gluténmentes,natúr gesztenyemassza
2 ek rumaroma
kb 1-2 ek. növényi tejszín
1 ek útifűmaghéj
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.
A töltelékhez az alapanyagokat kikeverjük.
A tésztát lisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk, majd 6 téglalapra vágjuk.
Mindegyiknek az egyik oldalába teszünk a töltelékből (szépen elosztva), majd két oldalukat behajtjuk és a vékonyabbik oldalról feltekerjük.
Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal lekenjük.
180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
BakeFree lángos-fánk lisztkeverék itt:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/
BakeFree nokedli lisztkeverék itt:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-nokedli-lisztkeverek-1000g/
![272239462-698244074531474-4945343779321677419-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/272239462-698244074531474-4945343779321677419-n.jpg)
![272280046-309548564307646-8476522891485044525-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/272280046-309548564307646-8476522891485044525-n.jpg)
![272055875-716600683077973-1953824825237425829-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/272055875-716600683077973-1953824825237425829-n.jpg)
![271885988-351461606808402-377691857155246080-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271885988-351461606808402-377691857155246080-n.jpg)
![271858368-460329472381784-178339289596411761-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/01/271858368-460329472381784-178339289596411761-n.jpg)