Hozzávalók:
1 cs Éléskamra vékony tésztás olasz pizza (180 g)
1 dkg útifűmaghéj
1 kk bazsalikom
1 kk oregánó
3 dl víz
1 ek citromlé
Feltét:
3 ek mustár kikeverve 1 ek növényi tejszínnel
kb. 35-40 dkg mexikói zöldségkeverék
kb. 15 dkg növényi sajt reszelve
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Majd sütőpapíron kinyújtjuk kör alakba, ha szükséges, akkor szórjuk meg egy kis barna rizsliszttel (ha tapadna a felülete).
Majd a széleit picit hajtsuk be.
Kenjük meg a mustáros keverékkel, szórjuk rá a zöldségeket, majd a reszelt növényi sajtot.
A pizza szélét vékonyan olajozzuk le, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A lisztet a Mamavita.com – ról rendeltem, itt találod:
![273873467-1008177243413130-5737962709239011582-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273873467-1008177243413130-5737962709239011582-n.jpg)
![273826506-474091337590106-334567160272279234-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273826506-474091337590106-334567160272279234-n.jpg)
![273824837-322210549710628-2767435780178192563-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273824837-322210549710628-2767435780178192563-n.jpg)
![273821024-1124759338271566-4113439476182790255-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273821024-1124759338271566-4113439476182790255-n.jpg)
![273785641-743193476645201-3349314059492452869-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273785641-743193476645201-3349314059492452869-n.jpg)
![273740047-482445176809987-5991468294444943831-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273740047-482445176809987-5991468294444943831-n.jpg)
![273733888-1901641743557295-5337933005182301662-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273733888-1901641743557295-5337933005182301662-n.jpg)