Hozzávalók:

35 dkg Mester süteményliszt

1 cs sütőpor

2,5 dkg holland kakaópor

5 dkg édesítő (1:4)

1 dkg útifűmaghéj

2 ek olaj

4,5 dl víz

+ kb 15-20 dkg cukormentes baracklekvár

+ kb 10-15 dkg Mester család diabetikus étbevonó a tetejére (olvasztva)

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, alaposan kikeverjük.

Majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe (nekem 18×18-as volt) beletesszük a masszát.

180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük (tűpróba).

Majd ha megsült és kihűlt, akkor kettévágjuk, megtöltjük a lekvárral, majd tetejét olvasztott csokival borítjuk.

Mester család termékek itt :

https://www.mestercsalad.hu/