Hozzávalók:
35 dkg Mester süteményliszt
1 cs sütőpor
2,5 dkg holland kakaópor
5 dkg édesítő (1:4)
1 dkg útifűmaghéj
2 ek olaj
4,5 dl víz
+ kb 15-20 dkg cukormentes baracklekvár
+ kb 10-15 dkg Mester család diabetikus étbevonó a tetejére (olvasztva)
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, alaposan kikeverjük.
Majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe (nekem 18×18-as volt) beletesszük a masszát.
180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük (tűpróba).
Majd ha megsült és kihűlt, akkor kettévágjuk, megtöltjük a lekvárral, majd tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Mester család termékek itt :
![272717669-448568056976050-5339558422468928784-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/272717669-448568056976050-5339558422468928784-n.jpg)
![272454356-503872974494536-787477708430574046-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/272454356-503872974494536-787477708430574046-n.jpg)
![272376732-464787971812307-800685110935736160-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/272376732-464787971812307-800685110935736160-n.jpg)
![272176770-670866017278349-5866676063467068941-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/272176770-670866017278349-5866676063467068941-n.jpg)
![272117615-920568745284405-1671042485001394175-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/272117615-920568745284405-1671042485001394175-n.jpg)