Hozzávalók:

Kakaós alap:

20 dkg Mester család süteményliszt

1 ek Mester család kakaópor

3 dkg édesítő (1:4)

15 dkg margarin

Krém:

4 dl növényi tejszín (felverhető – cukormentes)

20 dkg növényi mascarpone

ízlés szerint édesítő

80 g Mester család vaníliás pudingpor

5 dkg tápióka keményítő

Tetejére:

35 dkg erdei gyümölcs (nekem fagyasztott volt – ez kiengedve)

ízlés szerint édesítő

1 ek citromlé

1-2 ek útifűmaghéj

Elkészítés:

Az alaphoz összedolgozzuk az alapanyagokat, és egy 18 cm-es formába egyengetjük, majd 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.

A krémhez felverjük a tejszínt, majd a többi alapanyagot beletesszük és alaposan kikeverjük.

Ha megsült, és kihűlt az alap, akkor a krémet rátesszük, majd az erdei gyümölcsöt összekeverjük a többi alapanyaggal és a tetejére tesszük.

Egy éjjelre tegyük a hütőbe.

Mester Család termékek itt KATT IDE