Hozzávalók:

30 dkg Mester süteményliszt

2 dkg Mester kakaópor

1 dkg útifűmaghéj

4 dkg édesítő (1:4)

4 dl víz

8 dkg Mester diab étbevonó tördelve

1 cs sütőpor

Töltelék:

15 dkg Mester rizsdara

3,5 dl növényi tej

ízlés szerint édesítő

+ olvasztott mentes csoki a tetejére

Elkészítés:

Az alap hozzávalóit egy tálban jó alaposan kikeverjük, majd egy 18×18 – as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, elegyengetjük.

180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

A tölteléket kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

Ha meghűlt a piskóta, akkor a krémet rátesszük, majd olvasztott mentes csokival bevonjuk.

Hagyjuk állni 2-3 órát.

Mester család termékek itt KATT IDE