Hozzávalók:
25 dkg Mester házi kenyérliszt
20 dkg Mester kelt tészta liszt
6,5 dkg margarin
4 dl növényi tej
4 dkg édesítő (1:4)
1 cs porélesztő
2 ek rumaroma
+ Mester kakaópor – fahéj – édesítő keveréke
Elkészítés:
A tészta száraz alapanyagit egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint , eldolgozzuk benne, majd a növényi tejet és alaposan összedolgozzuk.
Majd egy kenyérformát kibélelünk sütőpapírral.
A tésztából golyókat formázunk, beleforgatjuk a kakaós-fahéjas-édesítős keverékbe, és a formába egymásra pakolhatjuk.
50 fokon 1 órát kelesztjük, majd 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.
![278004091-1848860765324591-5680513399938312638-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/278004091-1848860765324591-5680513399938312638-n.jpg)
![277976592-2142624975887793-2974722573031439976-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277976592-2142624975887793-2974722573031439976-n.jpg)
![277895841-1031687957704144-7284977131878788346-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277895841-1031687957704144-7284977131878788346-n.jpg)
![277896995-1680694145613456-2177185706249826723-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277896995-1680694145613456-2177185706249826723-n.jpg)
![277899697-502222221354524-4888734705448752990-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277899697-502222221354524-4888734705448752990-n.jpg)
![277911648-505497971234418-8339696329461355123-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277911648-505497971234418-8339696329461355123-n.jpg)
![277931436-3158931451011978-3342055828563360008-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/04/277931436-3158931451011978-3342055828563360008-n.jpg)