Hozzávalók:

30 dkg Mester házi kenyérliszt

0,5 cs porélesztő

4 dkg édesítő (1:4)

3,5 dl növényi tej

2 dkg útifűmaghéj

3 dkg margarin

6 dkg kókuszreszelék

1 ek rumaroma

Töltelék:

15 dkg Mester kakaópor + édesítő + annyi növényi tejszín, hogy kenhető legyen

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd a növényi tejet.

Meleg helyen 1 órát kelesztjük.

Majd lisztes lapon átdolgozzuk, és téglalap alakba kinyújtjuk.

Megkenjük a töltelékkel, majd háromszögeket vágunk belőle.

A szélesebb részétől feltekerjük.

Majd sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

Mester család termékek itt KATT IDE