Hozzávalók:
35 dkg főtt, áttört burgonya
6 g szárított petrezselyem
2 kk só
30 dkg Mester házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
6 dkg margarin
2,1 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ gluténmentes sörélesztőpehely a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba mérjük, elkeverjük, beledolgozzuk a margarint és a burgonyát, majd hozzáadjuk a vizet.
Szilikon lapon kinyújtjuk kb 2 ujjnyira, majd szaggatjuk.
Olajjal a tetejét vékonyan megkenjük, majd megszórjuk a sörélesztőpehellyel.
Sütőpapíros tepsire tesszük, 50 percet kelesztjük 50 fokos sütőben, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
![279920667-346020024187651-7149165612833258384-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/279920667-346020024187651-7149165612833258384-n.jpg)
![279939429-2849748778505179-1554788408025860610-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/279939429-2849748778505179-1554788408025860610-n.jpg)
![279969513-2247961388693952-1565978259092167401-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/279969513-2247961388693952-1565978259092167401-n.jpg)
![279971133-305809578418796-7939944368305783766-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/279971133-305809578418796-7939944368305783766-n.jpg)
![280383676-319155510339964-5288955470918270539-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/280383676-319155510339964-5288955470918270539-n.jpg)