Hozzávalók:
6 g só
8 g sütőpor
20 g gluténmentes sörélesztőpehely
kb. 3 dl víz
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és jól összedolgozzuk.
5-10 percet pihentetjük, majd 6 részre osztjuk.
Olajos kézzel, vagy szilikon lapon lángosra ( kerek ) formázzuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük.
![292409915-426778409172507-2200221105847788708-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/292409915-426778409172507-2200221105847788708-n.jpg)
![291916955-406652468153248-7902178472289621189-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291916955-406652468153248-7902178472289621189-n.jpg)
![291861681-3247089995566250-413603392763306478-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291861681-3247089995566250-413603392763306478-n.jpg)
![291836386-583583246676532-704135129170297715-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291836386-583583246676532-704135129170297715-n.jpg)
![291768850-1028496184699612-7599458029858386297-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291768850-1028496184699612-7599458029858386297-n.jpg)
![291636784-434133141908132-3464424437523121227-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/291636784-434133141908132-3464424437523121227-n.jpg)