Hozzávalók:
40 dkg rizs
40 dkg vegyes zöldségkeverék
1 üveg Bord a Bord „sea bean” tengeri alga – ITT TALÁLOD – KATT IDE
1 doboz csicseriborsó konzerv
1 dl növényi tejszín
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
só
Elkészítés:
A rizst feltesszük főni (kétszeres vízben ), ha félig megfőtt, akkor hozzáadjuk a vegyes zöldségkeveréket és az algát, puhára főzzük.
A csicseriborsót pépesítjük, kikeverjük a növényi tejszínnel és a sörélesztőpehellyel, ízlés szerint sózzuk. Majd hozzáadjuk a rizshez, elkeverjük és kb. 5-10 percig főzzük még.
![294560491-1647358458966228-8244487687922699468-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/294560491-1647358458966228-8244487687922699468-n.jpg)
![293855511-774071203621802-4268522228293600654-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/293855511-774071203621802-4268522228293600654-n.jpg)
![293830910-348452510822875-1606346530800361175-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/293830910-348452510822875-1606346530800361175-n.jpg)
![293736945-412035737539752-5046895237812883054-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/293736945-412035737539752-5046895237812883054-n.jpg)
![293375478-1455076601599655-2655050632557720645-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/293375478-1455076601599655-2655050632557720645-n.jpg)
![293361533-351071580552066-9103968243442786640-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/293361533-351071580552066-9103968243442786640-n.jpg)