Hozzávalók:
10 dkg mandula liszt
20 dkg Mester család süteményliszt
4 dkg édesítő
3 g sütőpor
16 dkg margarin
+ cukormentes erdei gyümölcsös lekvár töltésnek
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, és alaposan összedolgozzuk vele.
30 percet hűtőben pihentetjük.
Majd szilikon lapon kinyújtjuk és szaggatjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, majd 180 fokon kb. 10-12 perc alatt megsütjük.
Majd 1-1 darabot lekvárral ragasztunk össze.
![288447585-1333183627209151-7637302501863718121-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/288447585-1333183627209151-7637302501863718121-n.jpg)
![288788729-457154219744750-6683978055349315548-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/288788729-457154219744750-6683978055349315548-n.jpg)
![288799296-695295061567732-9136581503615773175-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/288799296-695295061567732-9136581503615773175-n.jpg)
![288994509-5265438646871414-440396991386967837-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/288994509-5265438646871414-440396991386967837-n.jpg)
![289089839-532764948536572-3124377200381983347-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/07/289089839-532764948536572-3124377200381983347-n.jpg)