Hozzávalók:

57,5 dkg Mester család süteményliszt

10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – darabolva

7,5 dkg Mester család holland kakaópor

1 cs sütőpor

3 dkg útifűmaghéj

1,5 dl cukormentes eper szörp

5,5 dl növényi tej

8 dkg édesítő (1:4)

+ 50 dkg eper – nekem fagyasztott volt

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit, elkeverjük, majd a szörpöt és a növényi tejet, alaposan összedolgozzuk, végül a csokidarabokat beletördeljük, elkeverjük.

Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát beletesszük.

Az epreket a tetejére szórjuk, picit belenyomkodjuk, majd 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket itt tudod beszerezni – KATT IDE