Hozzávalók:
57,5 dkg Mester család süteményliszt
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – darabolva
7,5 dkg Mester család holland kakaópor
1 cs sütőpor
3 dkg útifűmaghéj
1,5 dl cukormentes eper szörp
5,5 dl növényi tej
8 dkg édesítő (1:4)
+ 50 dkg eper – nekem fagyasztott volt
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit, elkeverjük, majd a szörpöt és a növényi tejet, alaposan összedolgozzuk, végül a csokidarabokat beletördeljük, elkeverjük.
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát beletesszük.
Az epreket a tetejére szórjuk, picit belenyomkodjuk, majd 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.
![295643337-2219504614878738-1540097365849623316-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/295643337-2219504614878738-1540097365849623316-n.jpg)
![295534529-1084993452108310-6102130468679459459-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/295534529-1084993452108310-6102130468679459459-n.jpg)
![295317116-614890516607669-830327225022415497-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/295317116-614890516607669-830327225022415497-n.jpg)
![295116331-463378879126442-3994846403484424103-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/295116331-463378879126442-3994846403484424103-n.jpg)
![295087890-458952342718016-7055694834907460566-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/295087890-458952342718016-7055694834907460566-n.jpg)
![294890638-1017694718943807-5096426073967793263-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/294890638-1017694718943807-5096426073967793263-n.jpg)