Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
1 cs sütőpor
4 dkg édesítő (1:4)
2,5 dkg útifűmaghéj
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – tördelve
1,25 dl citromlé
3 dl növényi tej
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, a csokit is beletesszük, összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy kenyérformát (lehet picit nagyobb) sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát beletesszük, elegyengetjük a tetejét.
Majd 180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük (TŰPRÓBA!)
![298238224-1008706413153879-8233516767055282209-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/298238224-1008706413153879-8233516767055282209-n.jpg)
![298087326-3322418018002076-5444523955291141868-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/298087326-3322418018002076-5444523955291141868-n.jpg)
![297821980-745061316573534-6400720458950686831-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/297821980-745061316573534-6400720458950686831-n.jpg)
![297791987-762742508305845-8892254726157769403-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/297791987-762742508305845-8892254726157769403-n.jpg)
![297682136-441006467764934-1504500571772707882-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/297682136-441006467764934-1504500571772707882-n.jpg)