Hozzávalók:

25 dkg főtt – áttört burgonya

10 dkg Mester család burgonyapehely

2-3 kk só

25 dkg Mester család házi kenyérliszt

10 dkg Mester család kelt tészta liszt

4 dl növényi tej

10 dkg margarin

+ olaj a kenéshez

+ gluténmentes sörélesztőpehely a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, eldolgozzuk benne, majd a főtt-áttört burgonyát. Alaposan dolgozzuk össze, végül a növényi tejet.

Majd lisztes lapon nyújtsuk ki kb 2,5-3 ujjnyira és szaggassuk ki.

Tegyük sütőpapíros tepsire, kenjük le vékonyan olajjal, szórjuk meg a sörélesztőpehellyel.

Majd 180 fokon süssük kb 30 – 35 percet.

A Mester Család termékeket itt tudod beszerezni – KATT IDE