Hozzávalók:
25 dkg datolya
8,5 dkg dió liszt
12,5 dkg darált dió
kb. 15 dkg gluténmentes-cukormentes-vegán csokoládé olvasztva
+ dió a díszítéshez
Elkészítés:
A datolyát beáztatjuk egy éjjelre.
Másnap botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a dió lisztet és darált diót, alaposan összedolgozzuk.
Majd kis golyókat formázunk belőlük és olvasztott csokoládéba forgatjuk,tetejét dióval díszitjük. Majd hagyjuk, hogy a csoki megdermedjen rajtuk.
Az alapanyagokat a Naturkuckó webáruházból rendeltem – KATT IDE – ITT TALÁLOD
![320944669-5391242824320599-7796696709921824468-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/320944669-5391242824320599-7796696709921824468-n.jpg)
![320707973-893083682042605-8761603573386660883-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/320707973-893083682042605-8761603573386660883-n.jpg)
![320583190-2443476355801143-2460747639018226130-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/320583190-2443476355801143-2460747639018226130-n.jpg)
![320509335-690083425838281-2157045425096910204-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/320509335-690083425838281-2157045425096910204-n.jpg)
![320478729-1168836740665648-9021724948290825878-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/320478729-1168836740665648-9021724948290825878-n.jpg)