Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
2 dkg útifűmaghéj
6,5 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
6,5 dkg Mester család mazsola
6,5 dkg Mester család diabetikus étbevonó összetördelve
10 dkg kandírozott gyümölcs
4,5 dl víz
Elkészítés:
Az alapanyagokat a vizen kívül egy tálba tesszük, majd elkeverjük.
Hozzáadjuk a vizet, majd alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral kibélelünk egy kenyérformát ( az enyém: 11×25 cm volt), majd beletesszük a masszát, elegyengetjük és 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
![315528634-1078654472778488-1190095726231241478-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/315528634-1078654472778488-1190095726231241478-n.jpg)
![315517752-8278474152223744-6619838307593002459-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/315517752-8278474152223744-6619838307593002459-n.jpg)
![315497279-5624117854344003-5165789906252107208-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/315497279-5624117854344003-5165789906252107208-n.jpg)
![315239569-530832401879857-1196704839216423458-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/315239569-530832401879857-1196704839216423458-n.jpg)
![315198074-789819495454932-1907942385352480051-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/315198074-789819495454932-1907942385352480051-n.jpg)
![315104438-1319506738865117-4784424583477532324-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/315104438-1319506738865117-4784424583477532324-n.jpg)