Hozzávalók:
40 g Mester család csokis pudingpor
40 dkg Mester család süteményliszt
8 g Mester család sütőpor
1,5 dkg útifűmaghéj
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
5 dl víz
+ 5 db alma apró kockákra vágva – édesítve – fahéjjal ízesítve
Elkészítés:
Az almákat megpucoljuk, megmossuk, apró kockákra vágjuk, édesítjük, majd fahéjjal ízesítjük.
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, alaposan összekeverjük.
Majd beleforgatjuk az almákat.
Egy sütőpapírral bélelt formába öntjük, majd 180 fokon légkeverésen kb. 40-45 perc alatt megsütjük.
![325421373-555916516563911-1453201728158526152-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/325421373-555916516563911-1453201728158526152-n.jpg)
![324650798-6125899310776554-4112151021484962399-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/324650798-6125899310776554-4112151021484962399-n.jpg)
![323100740-1614830652296778-5749202738632021836-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/323100740-1614830652296778-5749202738632021836-n.jpg)
![323066898-647794140436285-5325271144490194741-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/323066898-647794140436285-5325271144490194741-n.jpg)