Hozzávalók:
30 dkg Mester család kelt tészta liszt
20 dkg Mester család házi kenyérliszt
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs porélesztő
10 dkg margarin – olvasztva
3 db alma – reszelve
2 kk fahéj
kb 2,25 dl víz
+ kb 10-15 dkg Mester család diabetikus étbevonó
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a az almát és a margarint, eldolgozzuk benne, végül a vizet és alaposan összedolgozzuk.
Majd három részre osztjuk.
Két részt tenyerünkkel kilapítunk, majd csokit teszünk bele, és feltekerjük őket, a harmadikat kisodorjuk.
Majd összefonjuk őket.
Egy sütőpapírral kibélelt formába tesszük, olajjal vékonyan lekenjük.
50 fokon kb. 1 órát kelesztjük, majd 180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
![325288092-1396844694409422-6147640927017998740-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/325288092-1396844694409422-6147640927017998740-n.jpg)
![324619174-2086398144879135-4736841470260927566-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/324619174-2086398144879135-4736841470260927566-n.jpg)
![324462395-5355612111210024-2274190444518705884-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/324462395-5355612111210024-2274190444518705884-n.jpg)
![324449699-695058135510333-8569452001760717414-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/324449699-695058135510333-8569452001760717414-n.jpg)
![323111001-741306717674389-2153387838506152446-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/323111001-741306717674389-2153387838506152446-n.jpg)
![322763601-481085010865733-3715325708619072374-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/02/322763601-481085010865733-3715325708619072374-n.jpg)