Hozzávalók:

70 dkg Mester család süteményliszt

3 dkg Mester család holland kakaópor

8 dkg édesítő (1:4)

10 dkg Mester család kókuszreszelék

1,5 cs sütőpor

2,5 dkg útifűmaghéj

20 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

8 dl víz

A forgatáshoz:

kb. 30 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

15 dkg cukormentes szilvalekvár

Mester család kókuszreszelék

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit és a vizet és jól összekeverjük.

Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a masszát, majd 180 fokon kb. 40-50 perc alatt megsütjük (tűpróba!).

Ha megsült és kihűlt a piskóta, akkor kockákra vágjuk.

A forgatáshoz az olvasztott csokit kikeverjük a lekvárral.

Ebbe beleforgatjuk a piskóta kockákat, majd pedig beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.

A Mester Család termékeket itt találod – KATT IDE