Hozzávalók:
70 dkg Mester család süteményliszt
3 dkg Mester család holland kakaópor
8 dkg édesítő (1:4)
10 dkg Mester család kókuszreszelék
1,5 cs sütőpor
2,5 dkg útifűmaghéj
20 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
8 dl víz
A forgatáshoz:
kb. 30 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
15 dkg cukormentes szilvalekvár
Mester család kókuszreszelék
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit és a vizet és jól összekeverjük.
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a masszát, majd 180 fokon kb. 40-50 perc alatt megsütjük (tűpróba!).
Ha megsült és kihűlt a piskóta, akkor kockákra vágjuk.
A forgatáshoz az olvasztott csokit kikeverjük a lekvárral.
Ebbe beleforgatjuk a piskóta kockákat, majd pedig beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.
![332355436-860641495164124-6520556062064396712-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/332355436-860641495164124-6520556062064396712-n.jpg)
![331951913-690324699541534-438324995909809397-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/331951913-690324699541534-438324995909809397-n.jpg)
![331934670-5976235789123655-5138261931678903994-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/331934670-5976235789123655-5138261931678903994-n.jpg)
![331788488-729561055418280-7592681505309878230-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/331788488-729561055418280-7592681505309878230-n.jpg)