Hozzávalók:

Piskóta:

20 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

3 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg Vegan Pro – barackos – joghurt- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 g sütőpor

3 dkg édesítő (1:4)

3,5 dl víz

Krém:

10 dkg Nutriversum barack jam- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

6,5 dkg Nutriversum dióvaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

10 dkg Nutriversum kesudióvaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

3,5 dkg Nutriversum Vegan Pro – barackos – joghurt- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

kb. 1 dl növényi tejszín – cukormentes

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól kikeverjük.

A masszát egy sütőpapírral bélelt ( én gáztepsit használtam ) tepsibe egyengetjük, majd 180 fokon kb. 20 – 25 perc alatt megsütjük.

A krémhez az összes alapanyagot egy tálba tesszük és alaposan kikeverjük.

Ha megsült és meghűlt a piskóta, akkor három egyenlő részre vágjuk.

Majd az egyik lapot egy tálcára helyezzük, megkenjük a krém felével, majd erre jön a második lap és a krém másik fele, végül az utolsó lap.

Hagyjuk 2-3 órát, hogy összeálljon, majd fogyasztható.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT