Hozzávalók ( 2 adag )

20 dkg rizs

8 dl cukormentes vaníliás növényi tej

2 dl növényi cukormentes tejszín

1 kk reszelt citromhéj

1-2 ek vanília aroma

ízlés szerint édesítő

1 dkg Viva natura Hibiszkus virágpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 dkg Viva Natura Csipkebogyó húspor – KATT IDE – ITT TALÁLOD

Elkészítés:

Egy lábasba tesszük a rizst, hozzáadjuk az édesítőt, vaniliás növényi tejet, tejszínt, reszelt citromhéjat, vanília aromát és ízlés szerint édesítőt. Alaposan elkeverjük, majd puhára főzzük a rizs ( nem baj, ha szaftosabb marad ).

Majd ha meghűlt, akkor átkeverjük és három részre osztjuk.

Az egyik marad natúr, a másodikba belekeverjük a hibiszkusz virágport, a harmadikba pedig a csipkebogyó húsport.

Majd kelyhekbe rétegezzük, és tálalható

A Viva Natura termékeket megtalálod itt – KATT IDE – ITT TALÁLOD