Hozzávalók ( 4 db buci ):
15 dkg barna rizsliszt
12 dkg köles liszt
8 dkg tápika keményítő
3 dkg útifűmaghéj
3 dkg Viva Natura Cékla por – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 dkg Viva Natura Inaktivált sörélesztőpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 kk só
1 cs sütőpor
1 dkg Viva Natura Full Sun – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4 dl víz
1 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba kimérjük, alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, alaposan összedolgozzuk.
Majd négy egyenlő részre osztjuk.
Sütőpapíros tepsire négy darab golyót formázunk, tetejüket kicsit lenyomjuk.
Vékonyan leolajozzuk, majd szezámmaggal megszórjuk.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
![340963025-2563983640419870-338127443663436420-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340963025-2563983640419870-338127443663436420-n.jpg)
![340939786-1365737313977991-2346605137199662056-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340939786-1365737313977991-2346605137199662056-n.jpg)
![340846808-1241011013189463-6387703527586167969-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340846808-1241011013189463-6387703527586167969-n.jpg)
![340545715-766756074988347-7362349233916917259-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340545715-766756074988347-7362349233916917259-n.jpg)
![340538553-215886234491438-6324999239311694645-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340538553-215886234491438-6324999239311694645-n.jpg)
![340492330-274216265134746-6015777395122972488-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340492330-274216265134746-6015777395122972488-n.jpg)