Hozzávalók:
35 dkg Mester család házi kenyérliszt
10 dkg Mester család kelt tészta liszt
1 dkg útifűmaghéj
2 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
1 cs porélesztó
2 kk só
1 kk oregánó
1 kk bazsalikom
5 dl víz
Feltét:
mustár – vegán majonéz keveréke
kb. 60 dkg vegyes zöldségkeverék
20 dkg reszelt növényi sajt
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tészta száraz alapanyagait egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól kidolgozzuk.
Majd egy órát kelesztjük meleg helyen.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk a tésztát, és kinyújtjuk vékonyra, majd áthelyezzük egy sütőpapíros tepsire.
Széleit behajtjuk.
Megkenjük a mustáros – majonézes keverékkel, megszórjuk a zöldségekkel, majd a reszelt növényi sajttal.
A szélét vékonyan olajjal lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
![348364935-579170640740548-2254429886550453457-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/348364935-579170640740548-2254429886550453457-n.jpg)
![348358431-949730329483344-6585175370531583923-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/348358431-949730329483344-6585175370531583923-n.jpg)
![348358185-143897235267834-2811623941483105821-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/348358185-143897235267834-2811623941483105821-n.jpg)
![348356044-1025919198393042-2434360431395631934-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/348356044-1025919198393042-2434360431395631934-n.jpg)
![345893407-623769772968498-8320544079789673960-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/345893407-623769772968498-8320544079789673960-n.jpg)
![345865270-2154697318252991-8067879856746546716-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/345865270-2154697318252991-8067879856746546716-n.jpg)