Hozzávalók:
55 dkg Mester Család süteményliszt
6 dkg Mester Család édesítő (1:4)
4 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
15 dkg Mester család mazsola
1 cs sütőpor
8 dl víz
2 ek vanília aroma
+ 3,2 dkg Mester család holland kakaópor
+ kb. 0,5 dl víz
+ 15 dkg barack ( héja nélkül, felkockázva )
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat és a mazsolát egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a vanília aromát és alaposan kikeverjük.
A tésztát két részre osztjuk, majd az egyik részbe jó alaposan belekeverjük a kakaóport és a plusz 0,5 dl vizet.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a vaníliás piskóta alapot, elegyengetjük, majd rászórjuk a felkockázott barackot, végül a kakaós tésztát rátesszük, eloszlatjuk rajta.
180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE