Hozzávalók:
55 dkg Mester Család süteményliszt
6 dkg Mester Család édesítő (1:4)
4 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
15 dkg Mester család mazsola
1 cs sütőpor
8 dl víz
2 ek vanília aroma
+ 3,2 dkg Mester család holland kakaópor
+ kb. 0,5 dl víz
+ 15 dkg barack ( héja nélkül, felkockázva )
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat és a mazsolát egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a vanília aromát és alaposan kikeverjük.
A tésztát két részre osztjuk, majd az egyik részbe jó alaposan belekeverjük a kakaóport és a plusz 0,5 dl vizet.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a vaníliás piskóta alapot, elegyengetjük, majd rászórjuk a felkockázott barackot, végül a kakaós tésztát rátesszük, eloszlatjuk rajta.
180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
![363803178-289265713760690-5964065925698848472-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363803178-289265713760690-5964065925698848472-n.jpg)
![363313480-132974273180455-702007134109413808-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363313480-132974273180455-702007134109413808-n.jpg)
![363302131-952924259308747-1171255855361719548-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363302131-952924259308747-1171255855361719548-n.jpg)
![363291875-6645595542174509-5941493043058344053-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363291875-6645595542174509-5941493043058344053-n.jpg)
![362627772-303954128856113-5208339830193692568-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/362627772-303954128856113-5208339830193692568-n.jpg)
![362295217-1920972871605095-945923959294946236-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/362295217-1920972871605095-945923959294946236-n.jpg)