Hozzávalók:

25 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

15 dkg Nutriversum biscuit lisztkeverék- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg Nutriversum Vegan Pro – vaníliás- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

1 cs sütőpor

6 dkg édesítő (1:4)

8 dl víz

Középső réteghez:

1 üv Nutriversum barack jam- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

10 dkg Nutriversum Vegan Pro – csokoládés- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

7,5 dkg holland kakaópor

ízlés szerint édesítő

4 ek rumaroma

2 dl növényi tejszín

Tetejére:

1 dl cukormentes málna vagy eper szörp

5 dkg Nutriversum Vegan Pro – vaníliás- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

kb. 2,5 dkg édesítő (1:4) – por állagba

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd egy nagy tepsit ( gáztepsi méretűt ) kibélelünk sütőpapírral, majd eloszlatjuk rajta a piskótát.

180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

Ha meghűlt és kihűlt, akkor 3 egyforma részre vágjuk.

Az egyik részt összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a középső réteg alapanyagait és jól összedolgozzuk.

Egy másik tepsit kibélelünk sütőpapírral, erre tesszük az egyik piskóta lapot, majd a tölteléket, és rá a másik piskóta lapot.

Majd a tetejére való alapanyagokat kikeverjük és elkenjük rajta.

Hagyjuk 4-5 órát, hogy összeálljon, majd fogyasztható.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT