Hozzávalók:
1 cs Mester család keksztekercspor ( sötét színű)
4 dkg Mester család holland kakaópor
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó olvsztva
30 dkg cukormentes meggylekvár
ízlés szerint porédesítő
Krém:
8 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
7 dkg Mester család vaníliás pudingpor
25 dkg Mester család rizsdara
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük,majd alaposan összedolgozzuk.
Hagyjuk állni.
Majd a krém alapanyagait egy lábasba tesszük, kikeverjük és sűrűre főzzük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
A kekszes alapot három egyenlő részre osztjuk, majd folpack segítségével mindegyiket kinyújtjuk a tepsink méretére ( az enyén 20×20 – as volt ).
Majd az egyik kinyújtott lapot beletesszük a tepsibe, erre a krém felét, majd a következő lap, erre a krém másik fele, majd pedig az utolsó lap.
3-4 órát hagyjuk összeállni a hűtőben, majd fogyaszthatjuk.
![356207299-259756356754927-7519778359053534125-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356207299-259756356754927-7519778359053534125-n.jpg)
![356191034-265380116104241-7340004283269136240-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356191034-265380116104241-7340004283269136240-n.jpg)
![356181451-982471662896027-2880943614090044797-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356181451-982471662896027-2880943614090044797-n.jpg)
![356177045-222447037424020-3092242855610855274-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356177045-222447037424020-3092242855610855274-n.jpg)
![355929724-795603078924817-5724076091080101133-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/355929724-795603078924817-5724076091080101133-n.jpg)
![325368734-1411654302951973-6104355022128500226-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/325368734-1411654302951973-6104355022128500226-n.jpg)