Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
10 dkg Mester család kókuszreszelék
1 cs sütőpoa
2,2 dkg Mester család psyllium
3 ek vanília aroma
5,2 dl kókusztej
Krém:
15 dkg Mester család vanília puding
5,5 dkg kókuszliszt
10 dkg Mester család kókuszreszelék
1 l cukormentes kókusztej
ízlés szerint édesítő
6 dkg növényi margarin
+ 30 dkg Ananász – pépesítve
+ ananász szeletek a díszítéshez
Elkészítés:
A piskótához az alapanyagokat alaposan kikeverjük egy tálban, majd sütőpapíros tepsibe tesszük, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 34-40 perc alatt megsütjük.
A krém alapanyagait ( kivétel a margarin) egy lábasba összekeverjük, majd sűrűre főzzük, a végén belekeverjük a margarint.
Ha megsült és kihűlt a piskóta , akkor kettévágjuk.
A tepsibe tiszta sütőpapírt teszünk, majd beletesszük a piskóta alsó részét, erre jön a krém egyik fele, majd az ananászos pép egyik fele, majd rátesszük a piskóta tetejáét, erre megy a krém másik fele, majd az ananászos pép, végül az ananász szeletekkel díszítjük.
4-5 órát hagyjuk , hogy összeálljon, majd tálalható.
![363303026-294222033098156-7148625530403834684-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363303026-294222033098156-7148625530403834684-n.jpg)
![363299541-1518200285380538-1515874973313407895-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363299541-1518200285380538-1515874973313407895-n.jpg)
![363294386-189932994055278-6450202071256223088-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363294386-189932994055278-6450202071256223088-n.jpg)
![363077320-1062387158077956-4081797189062811274-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/363077320-1062387158077956-4081797189062811274-n.jpg)
![362646355-588465749880209-7695078586219962410-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/362646355-588465749880209-7695078586219962410-n.jpg)
![362611142-1200836221311438-932221596140865056-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/362611142-1200836221311438-932221596140865056-n.jpg)