Hozzávalók:
10 dkg Medhusa Great Gluténmentes zabliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
20 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt- KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg édesítő (1:4)
6 g sütőpor
7 dl víz
1 ek citromlé
2 ek vanília aroma
Töltelék:
20 dkg cukormentes eperlekvár
kb. 0,5 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól elkeverjük.
Egy nagy tepsit ( gáztepsi méretűt ) sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát rátesszük és elegyengetjük.
Majd 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Még melegen egy konyharuha segítségével feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
A töltelék alapanyagait alaposan kikeverjük,majd ha meghűlt a piskóta , akkor ” kicsomagoljuk,leszedjük róla a sütőpapírt, majd megkenjük a töltelékkel és feltekerjük.
kb. 1-2 órát hagyjuk állni, majd tálalható.
![376369447-838736327576226-2297178727280730473-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/376369447-838736327576226-2297178727280730473-n.jpg)
![375769198-6874364125949400-2348999183661387216-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/375769198-6874364125949400-2348999183661387216-n.jpg)
![375199799-7493037107378178-4886948112589765444-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/375199799-7493037107378178-4886948112589765444-n.jpg)
![373456746-1328735534683902-5003118957948382091-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/373456746-1328735534683902-5003118957948382091-n.jpg)
![373072502-962929831477661-1160903675727560024-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/373072502-962929831477661-1160903675727560024-n.jpg)
![373051679-323619766810038-8998172828650920126-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/373051679-323619766810038-8998172828650920126-n.jpg)
![372221682-3651935975029680-9023051962323085965-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/372221682-3651935975029680-9023051962323085965-n.jpg)