Hozzávalók:
Piskóta:
70 dkg Mester család süteményliszt
4,5 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
10 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
2 dkg Mester család holland kakaópor
8 dl víz
2 ek citromlé
Krém:
30 dkg Mester család rizsdara
20 dkg Mester család vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
1,2 dl növényi tej
+ 15 dkg margarin
+ 20 dkg cukormentes eperlekvár
+ 15 dkg Mester család diaberikus étbevonó – olvasztva
Elkészítés:
A piskóta száraz alapanyagait egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a piskóta masszát beleöntjük, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 40-45 perc alatt megsütjük. ( tűpróba!)
A krém alapanyagait egy lábasban elkeverjük, majd sűrűre főzzük, végül belekeverjük a margarint.
Ha megsült, és kihűlt a piskóta, akkor három részre vágjuk.
Majd tegyük az első lapot vissza a tepsibe, ezt kenjük le a lekvár felével, majd erre rá a krém egyik fele, majd a második lap, ismét lekvár, ajd a krém másik fele, végül tegyük rá a piskóta tetejét és az olvasztott csokival borítsuk be.
Hagyjuk 5-6 órát hűvös helyen ( de legjobb egy éjszaka ) , hogy jól összeálljon.
![384491448-229190070134937-5434652663030132432-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/384491448-229190070134937-5434652663030132432-n.jpg)
![384490413-1688118091698044-1008546877690979511-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/384490413-1688118091698044-1008546877690979511-n.jpg)
![384487526-1741933162912247-2450379792539558478-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/384487526-1741933162912247-2450379792539558478-n.jpg)
![384487487-1081810019897081-5114249323785629250-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/384487487-1081810019897081-5114249323785629250-n.jpg)
![384486781-788746019925729-1526472087708461614-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/384486781-788746019925729-1526472087708461614-n.jpg)