Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
5 dkg tápióka keményítő
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg édesítő (1:4)
10 dkg Nutriversum Vegan Pro -vaníliás – KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
1 cs sütőpor
7 dl víz
2 ek citromlé
Krém:
12,5 dkg vegán tejföl helyettesítő
0,7 dl tejszín
20 dkg meggy

2 dkg Nutriversum Vegan Pro – csokis  fahéjas – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
8 dkg Nutriversum Vegan Pro – csokis – KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
10 dkg Nutriversum Protein Crunchy – étcsokis – KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
Elkészítés:
A piskótához a száraz aéapanyagokat alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és összedolgozzuk.
A töltelék alapanyagait alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük először a piskóta tészta egyik felét, majd erre a tölteléket, majd a piskóta tészta másik fele,  és 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT