Hozzávalók:
20 dkg MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
10 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely- KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
20 dkg sült sütőtök ( pürésítve)
10 dkg darált dió
10 dkg mazsola
7,5 dkg gluténmentes,cukormentes,vegán csokoládé – darabolva
7 g sütőpor
4 dl növényi tej
1 ek citromlé
4 dkg édesítő (1:4)
+ olaj a kenéshez ( forma)
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük ( csoki és mazsola is benne lehet ), majd hozzákeverjük a sütőtököt, végül hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.
Majd egy gyümölcskenyérformát vékonyan kiolajozunk, majd a masszát beletesszük.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
![405423927-152499474618136-7935994160214843707-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/405423927-152499474618136-7935994160214843707-n.jpg)
![405394462-702220615309702-4358838686585137955-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/405394462-702220615309702-4358838686585137955-n.jpg)
![405322655-751193896851096-2705933920136188063-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/405322655-751193896851096-2705933920136188063-n.jpg)
![403713568-1361091601449334-4196298629691800436-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/403713568-1361091601449334-4196298629691800436-n.jpg)
![369036713-730133642476794-471480716659055379-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/369036713-730133642476794-471480716659055379-n.jpg)