Hozzávalók:

1 db nagy cukkini

30 dkg ChefGomba – laska

20 dkg zöldborsó  (nekem konzerv volt)

1 db tv paprika

1 doboz konzerv kukorica

10 dkg borsófehérje  – granulátum

ízlés szerin:

bors

kurkuma

pirospaprika

züldfűszerek

4 dl növényi tejszín

3 ek olaj

Öntet:

20 dkg csicseriborsó liszt

2 dkg fekete só

4 ek gluténmentes sörélesztőpehely

3 dl víz

Elkészítés:

A cukkinit megmossuk, majd karikákra vágjuk.

A gombát megmossuk, feldaraboljuk.

A paprikát is megmossuk, majd apróra vágjuk.

Az olajon megpirítjuk a paprikát, majd hozzáadjuk az összes alapanyagot és megfőzzük.

Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a cukkini karikákból rakunk alulra, majd a „ragu” egyik fele, ismét cukkini karikák, majd a ” ragu” másik fele, majd lezárjuk ismét cukkinivel.

Az öntet alapanyagait alaposan kikeverjük, majd leöntjük vele, mindenhova jusson.

180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

A ChefGombáról bővebben itt tudsz olvasni – KATT IDE