Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
20 dkg Mester család kelt tészta liszt
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
10 g Mester család sütőpor
20 dkg növényi margarin
2 dl növényi tej
Krém:
20 dkg Mester család vanliás pudingpor
1 l növényi tej
20 dkg Mester család rizsdara
3 db banán – pépesítve
3 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
ízlés szerint édesítő
Tetejére:
15 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük.
Beledolgozzuk a margarint, majd a növényi tejet.
Majd négy egyenló részre osztjuk , és mindegyiket szilikon lapon kinyújtjuk, majd megsütjük 180 fokos sütőben kb. 12-14 perc alatt.
A krémhez a banán és a növényi tejszín kivételével mindent egy lábasba teszünk, alaposan kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
A tejszínt kemény habbá verjük, beledolgozzuk a pépesített banánt, majd a vanília pudingos krémhez keverjük.
Majd a lapokat rétegezzük a krémmel és a tetejét olvasztott csokival borítjuk.
![d5197ecb-73fb-4186-8a47-82ac8222e2b9](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/d5197ecb-73fb-4186-8a47-82ac8222e2b9.jpg)
![afedfeee-46d6-4b89-962e-b7aecf0ed734](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/afedfeee-46d6-4b89-962e-b7aecf0ed734.jpg)
![12581e4e-1bc3-4775-9f6b-2234193ed5fc](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/12581e4e-1bc3-4775-9f6b-2234193ed5fc.jpg)
![8f81cd3d-00c2-4d7f-9c66-e8fcfd0fe855](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/8f81cd3d-00c2-4d7f-9c66-e8fcfd0fe855.jpg)