Hozzávalók:
50 dkg Mester család házi kenyérliszt
15 dkg Mester család kelt tészta liszt
5 dkg Mester család burgonyapehely
2 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
20 dkg növényi cottage cheese

1 cs sütőpor
10 dkg reszelt növényi sajt
7,5 dkg növényi margarin
7 dl víz
Tetejére:
olaj a kenéshez
gluténmentes sörélesztőpehely a szóráshoz
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, bövényi sajtot és a cottage cheest. Jól eldolgozzuk benne, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan kidolgozzuk.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, majd vékonyra kinyújtjuk.
Megkenjük a tetejét olajjal, majd megszórjuk a sörélesztőpehellyel és csíkokra vágjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE