Hozzávalók:
50 dkg Mester család foszlós kalács liszt
10 dkg Mester család étbevonó
15 dkg Mester család mazsola
2 ek rumaroma
1 cs porélesztő
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
15 dkg növényi margarin
3,25 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát, a csokit, elkeverjük.
Majd beledolgozzuk a margarint, végül hozzáadjuk a vizet és a rumaromát és alaposan kidolgozzuk.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
Majd barna rizslisztes lapra tesszük, átdolgozzuk.
Három egyforma részre osztjuk, majd mind a hármat kisodorjuk, majd egymásba fonjuk.
Sütőpapírral béllt szélesebb kenyérformába tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 45 perc alatt megsütjük.
![f0ae386f-5e14-40ba-a96f-2a3f710004db](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/f0ae386f-5e14-40ba-a96f-2a3f710004db.jpg)
![c3fe9a83-2ac5-4dc7-b3a6-e2734357f571](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/c3fe9a83-2ac5-4dc7-b3a6-e2734357f571.jpg)
![5320fcbb-7990-43a0-a314-2aeab80f0a9f](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/5320fcbb-7990-43a0-a314-2aeab80f0a9f.jpg)
![49fc0cd5-b794-4246-9e1f-c5fb36c7e7fb](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/49fc0cd5-b794-4246-9e1f-c5fb36c7e7fb.jpg)
![06d7c999-d30e-4a8f-97c2-b733107c2fa1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/06d7c999-d30e-4a8f-97c2-b733107c2fa1.jpg)