Hozzávalók:
40 dkg Mester család foszlós kalács liszt
10 dkg Mester család kókuszreszelék
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
10 g Mester család sütőpor
15 dkg növényi margarin
2 ek citromlé
2,7 dl növényi tej
Töltelék:
10 dkg Mester család kókuszreszelék
5 dkg Mester család holland kakaópor
ízlés szerint édesítő
12,5 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
kb. 1 dl növényi tejszín
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, beledolgozzuk, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kidolgozzuk.
Majd három egyenló részre osztjuk a tésztát.
Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk őket és kinyújtjuk mind a hármat.
A tölteléket kikeverjük, majd mind a három kinyújtott lapot megkenjük vele.
Majd feltekerjük őket és egymásba fonjuk.
Egy sütőpapírral bélelt szélesebb kenyérformába tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE