Hozzávalók:
50 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
5 dkg édesítő (1:4)
10 dkg növényi margarin – puha
10 dkg kókuszreszelék
4,75 dl növényi tej
Töltelék:
15 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint édesítő
5 dkg vaníliás pudingpor
1,5 dl növényi tej
+ 10 dkg gluténmentes, cukormentes, vegán csokoládé – nagyon apróra tördelve
+ Medhusa Great gluténmentes zabpehelyliszt a nyújtáshoz- KATT IDE – ITT TALÁLOD
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálba kimérjük, majd alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a növényi tejet, és jól összedolgozzuk.
Majd gluténmentes zabpehelylisztes asztalon átdolgozzuk és kinyújtjuk.
A töltelék alapanyagait kikeverjük, majd megkenjük vele a tésztát, és megszórjuk csokival.
Feltekerjük.
Sütőpapírral kibélelt szélesebb kenyérformába tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokos sütőben kb. 40-50 perc alatt megsütjük.
A MedHusa Great termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD
![20867c76-c0bd-4c16-9db1-08c0f73bd3f0](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/20867c76-c0bd-4c16-9db1-08c0f73bd3f0.jpg)
![992ffd2c-dabb-48ad-a688-93ca10b26977](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/992ffd2c-dabb-48ad-a688-93ca10b26977.jpg)
![f5ab9910-dad1-4627-a5dc-041fa087bcf3](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/f5ab9910-dad1-4627-a5dc-041fa087bcf3.jpg)
![0303f82a-18bb-4572-8fa8-33a0f404ada0](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/0303f82a-18bb-4572-8fa8-33a0f404ada0.jpg)
![8f9dfe2b-a34c-4fec-a1e8-8dd3908d3867](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/8f9dfe2b-a34c-4fec-a1e8-8dd3908d3867.jpg)