Hozzávalók:

75 dkg ChefGomba – laska gomba – KATT IDE – ITT TALÁLOD

2 db közepes répa – pucolva – reszelve

1 db nagyobb TV paprika – apróra vágva

4 ek olaj

5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely

2 kk petrezselyem

50 dkg gluténmentes – vegán spagetti tészta

2 dl növényi tejszín

+ növényi tej

Elkészítés:

A gombát megmossuk, feldaraboljuk.

Az olajat egy nagy lábasba tesszük, majd a paprikát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát és a reszelt répát, alaposan összekeverjük, hozzáadunk 2 dl növényi tejszínt, majd 10 percig pároljuk.

Majd hozzáadjuk a tésztát és felöntjuk annyi növényi tejjel, hogy jól ellepje. Majd ha a tészta félig megfőtt, akkor hozzáadjuk a petrezselymet és a sörélesztőpelyhet, elkeverjük, majd készre főzzük. ( főzés közben 2-3 -szor kevergessük meg).

A ChefGombáról bővebben itt olvashatsz – KATT IDE