Hozzávalók:
22,5 dkg Medhusa Great gluténmentes zabpehelyliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
12,5 dkg Medhusa Great gluténmentes prémium zabpehely- KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 kk só
1 cs sütőpor
1-1 kk oregánó és bazsalikom
5 dl víz
1 ek citromlé
Feltét:
gluténmentes-vegán mustár kikeverve növényi tejföllel
vegyes zöldség keverék
gluténmentes – vegán füstölt sajthelyettesítő – reszelve
tv paprika
gomba
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Sütőpapíron kör alakba kinyújtjuk, széleit behajtjuk.
Megkenjük a mustáros keverékkel, majd a feltéteket rátesszük, majd megszórjuk a sajthelyettesítővel.
180 fokos ütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.

A MedHusa Great termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD