Hozzávalók:
60 dkg alma
csipet só
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
1,1 l növényi tej
1,5 dl nüvényi tejszín
7,5 dkg Mester Család vaníliás pudingpor
1 – 2 kk fahéj
2 ek citromlé
1 kk szerecsendió
Elkészítés:
Az almákat megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk.
Egy lábasba teszünk mindent a pudingpor és a tejszín kivételével, majd megfőzzük.
A tejszínt kikeverjük a pudingporral, majd a levesből kimerünk hozzá, elkeverjük. Vissza öntjük a levesbe a keveréket, majd kb. 6-8 percig főzzük még.
![3377f61a-7478-4737-8304-ca98ece4f50a](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/3377f61a-7478-4737-8304-ca98ece4f50a.jpg)
![b6ac7d46-b4df-4ad7-a4c7-3eefbbdd3b14](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/b6ac7d46-b4df-4ad7-a4c7-3eefbbdd3b14.jpg)
![c2009096-f859-478b-bd5a-a9120cacb77c](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/c2009096-f859-478b-bd5a-a9120cacb77c.jpg)
![b8d6a684-4433-415e-ac3b-c00786d5d890](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/b8d6a684-4433-415e-ac3b-c00786d5d890.jpg)
![0c8593d4-cd83-410f-bc4f-c1e4e23aae82](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/0c8593d4-cd83-410f-bc4f-c1e4e23aae82.jpg)