Hozzávalók:
25 dkg Mester család házi kenyérliszt
15 dkg Mester család kelt tészta liszt
10 dkg növényi margarin
1 cs porélesztő
1-2 kk só
ízlés szerint zöldfűszerek
35 dkg főtt áttört burgonya
2,25 dl növényi tej
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összevekerjük, majd beledolgozzuk a burgonyát és a margarint, végűl hozáadjuk a növényi tejet és alaposan összedolgozzuk.
Meleg helyen egy órát pihentetjük.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk és csíkokra vágjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE